ÚJ
KTM Chicago 27.5" férfi kerékpár - mattfekete/narancs

KTM Chicago 27.5"-os MTB kerékpár
24 fokozatú Shimano Toruney váltó, hidraulikus tárcsafék, matt fekete/narancs

Váz
Szuper elegye a hobby és sport geometriának, mely kellően kényelmes tekerést biztosít a mindennapokban és könnyű kezelhetőséget terepen. A duplánhúzott alumínium csöves váz technológiáját tekintve a középkategóriába tartozik, a súly/tartósság tökéletes elegye. Design a KTM-től megszokottan visszafogott mégis menő.

Meghajtás
A Shimano Tourney 24 fokozatú váltórendszer minden kezdő kerékpárosnak megfelelő áttételi arányt biztosít. Nem feltétlenül ajánlja ezt az alkatrészcsoportot terephasználatra a Shimano, de egy kis ésszel és odafigyeléssel ott is elégséges lehet a teljesítménye. A 8-as rendszerek manapság könnyen fenntarthatók, pénzügyileg is gazdaságos. Shimano váltás révén természetesen a váltási gyorsasággal és pontossággal nincs gond.

Fékek
Nem a jövő, hanem a jelen technológiája. A KTM-nél kedvelik a Shimano fékeket. Modelljeiken szinte csak és kizárólag a gyártó valamelyik típusa kap helyet. Jelen esetben ezek a Shimano BR-MT200-as fékek. Induló kategóriájuk ellenére kiváló fékerővel és szuper adagolhatósággal rendelkezik. Kezdőknek sem kell tőle félni, pillanatok alatt hozzá lehet szokni.

Kerekek
Hosszú ideje már, hogy a KTM együttműködik a felni gyártó Remerx-el. Kiváló abroncsaik kombinálva a Shimano agyakkal és rozsdamentes küllőkkel tartós és erős rendszert hoznak létre. Nem kell lépten nyomon a szervizbe járkálnod majd centrírozás miatt. A felniken Impac Smartpac gumik feszülnek melyek mintázata alkalmas aszfalton és kemény talajon (döngölt föld, murva) való használatra is.

Egyéb alkatrészek
Megszokott de jól működő elvek mentén a KTM a saját márkás alkatrészeit szereli a kerékpárra. Ezek a kormány, kormányszár, markolat, nyeregcső, nyereg. Pontosan egészítik ki a tervezőasztalon megálmodott vázgeometriát.

308 000 Ft
Egységár: 308 000 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről